top of page

Lisa: "Blir du dissad för att du har herpes är hen antagligen inget att ha"


Kvinna med attityd tittar in i kameran

Jag tänker att eftersom jag har fått herpes och kommer ha det tills jag dör så är det bara att berätta, för jag vill ju ha sex massor med fler gånger i mitt liv. Det är en del av mig nu och mina partners får ta mig som jag är.


Blir du dissad för att du har herpes är hen antagligen inget att ha.


Jag brukar lägga fram det såhär:


"Jag har herpes och det ligger latent i kroppen, så det kommer jag ha tills jag dör. Det är inte farligt men det kan smitta vid öppet sår, så jag vill att du ska veta det så vi kan skydda oss".


Ingen kille jag träffat hittills och berättat för har brytt sig. Det kommer gå bra ska du se, bara du själv inte gör en så stor grej av det!


/Lisa, 30


Vi frågade runt i olika kvinnoforum, bland vänner och bekanta om deras upplevelser om att berätta för en ny sexpartner om sin herpes. Vi älskar att höra “true stories” (som gör att vi känner oss mindre ensamma) och vill gärna ta del av just DIN upplevelse, för att också kunna dela så många olika upplevelser som möjligt. Maila oss på info@herpeace.com om du vill vara med och dela, anonym eller med ditt riktiga förnamn och ålder.


Känner du fortfarande att det känns jobbigt att behöva berätta för din partner att du har herpes? Vi hjälper dig. Boka in en session med oss så guidar vi dig i hur du kommunicerar rakt, ärligt och utan skam.
0 kommentarer

Liknande inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2 Post
bottom of page