top of page
Her-Peace-Elin-Kerola.jpg

Varför vi finns.

Genom livet har jag konstant brottats med någon form av underlivsbesvär. Återkommande urinvägsinfektioner, svamp, obalans i underlivet, torrhet och herpes. Jag har ätit antibiotika, p-piller, antivirala mediciner, smörjt med svampdödande krämer och testat allt jag fått utskrivet utan att bli helt bra. Alltid har det varit någonting “down there”. 

 

Under lång tid lyssnade jag inte på min kropp, utan körde vidare i 180 km/h. Jag har låtsas som ingenting och sagt ja till sex när jag (och min yoni) egentligen velat säga nej. Hållt mina problem för mig själv, eftersom skammen varit för stor för att prata om dem. Lärt mig leva med smärta och obehagskänslor. Inte fått rätt hjälp, eller någon alls, av vården. 

 

I Sverige har omkring 25 % av alla kvinnor herpes. 50 % har haft (eller kommer få) en urinvägsinfektion. De flesta kommer någon gång i livet få en svampinfektion. Med andra ord så har alla kvinnor (och personer med en yoni/vagina/fiffi/snippa/vulva/fitta) på ett eller annat vis underlivsbesvär.

 

Det låter kanske självklart att det borde finnas information och stöd på ett och samma ställe, men innan jag skapade Her Peace så var det inte det. Jag kände mig ensam och visste inte vart jag skulle vända mig med mina besvär och skamkänslor.

 

Jag saknade en plattform där du kunde hitta korrekt information, coaching, tips och inspiration för hur du kunde läka på mer naturlig väg. Som tog hänsyn till hela mig (body-mind-spirit) för jag hade börjat förstå att allt hänger ihop. 

 

Därför skapade jag Her Peace, tillsammans med min vän Nina. En mötesplats online där vi kan dela våra erfarenheter, upplevelser och hopp med varandra.

 

Alla kvinnor (och personer med en yoni) är hjältar som har rätt att leva mer fria i våra (under)liv!

 

Peace for Her.

Elin-Nina-signatur.png
Om Elin
her-peace-grundare-elin-nina_svart_vit_edited.jpg

Jag heter Elin,

Tack för att du (och din yoni) är här!

 

Jag älskar att jobba med kvinnor, vår hälsa och vårt välmående. Efter 10 år som inköpare i modebranschen jobbade jag i 4,5 år som innehållsansvarig för gravidappen Preglife. Att byta mode mot kvinnohälsa och femtech är det bästa beslut jag tagit!

 

Story of my life har varit återkommande urinvägsinfektioner, klåda och allmän obalans i underlivet. Som grädde på det berömda moset fick jag könsherpes för 10 år sedan och tänkte då att det var det absolut värsta som skulle kunna hända mig.

 

Men det visade sig att jag nådde min riktiga botten året efter, när jag separerade från mitt ex (som smittade mig) och jag insåg att mitt “perfekta liv” jag byggt upp inte fungerade så bra. Jag förstod att jag behövde göra annorlunda.

 

Fram till dess hade jag varit en prestationsprinsessa, trodde att mitt värde låg i vad jag presterade, sökte bekräftelse utifrån, hade sjukt höga krav på mig själv, ville vara perfekt, försökte kontrollera människor, var rädd för vad andra skulle tycka om mig, hade svårt för att be om hjälp och att acceptera mig själv precis som jag var.

 

Jag hade levt mitt liv helt och hållet i huvudet, styrt med tanken och viljans kraft. Visste inte alls hur jag skulle göra för att känna in kroppen, eller lyssna inåt (inte så konstigt att min yoni inte var helt nöjd, med andra ord).

Sedan dess har jag gått en massa kurser inom personlig utveckling och mindfulness, och min resa har tagit mig ner från huvudet till kroppen och hjärtat. Min yoni och jag har aldrig mått bättre!

 

Jag har utbildat mig till coach och hjälper nu mina klienter ta sig från tankesnurr, prestationsångest och självkritik till ökad självkärlek, acceptans och lugn inombords.


Jag brinner för att vi alla ska hitta de verktyg vi behöver för att må så bra vi bara kan i våra (under)liv!

Behöver du hjälp med att lyssna mindre på den kritiska rösten i huvudet och mer på den mjuka röst som kommer från hjärtat?

 

Boka in en session, I got you!

Elin-signatur.png

Disclaimer

Information som presenteras på Herpeace.com representerar endast informationstjänster. Ingen av informationen på denna webbplats bör betraktas som en medicinsk diagnos eller behandling då en sådan är unik från person till person.

Alla artiklar och e-böcker är baserade på egna åsikter och kunskaper som härrör från egen erfarenhet, internet, böcker samt privata källor. Hur våra tips och råd passar dig beror på dina individuella förutsättningar. Hör alltid efter med din läkare om du är osäker på något.

Kontakta oss

Vi strävar efter att se till att informationen på den här plattformen är korrekt och uppdaterad samtidigt som vi informerar om att vi inte tar något ansvar för olämplig användning av information på denna webbplats. 

Om du anser att informationen är felaktig, kontakta oss på info@herpeace.com för att uppdatera uppgifterna.

Vår bakgrund

Elin är coach och skribent och har jobbat med kvinnohälsa de senaste 7 åren.

Nina som varit med och skrivit e-böckerna är utbildad holistisk hälsocoach och herbalist och utgår ifrån den naturmedicinska läran. 

Vår vän Dr Åsa som är gynekolog på SÖS har kommenterat på den medicinska delen i texterna.

om oss- MELLAN
bottom of page