top of page
her-peace-founders-elin-nina.jpg

Varför vi finns.

Genom livet har vi på var sitt håll konstant brottats med någon form av underlivsbesvär. Återkommande urinvägsinfektioner, svamp, obalans i underlivet, PMS, och herpes. Vi har ätit antibiotika, p-piller, antivirala mediciner, smörjt med svampdödande krämer och testat allt vi fått utskrivet utan att bli helt bra. Alltid har det varit någonting “down there”. 

 

Men vi har inte lyssnat på våra kroppar, utan kört vidare i 180 km/h. Vi har låtsas som ingenting och sagt ja till sex när vi (och vår yoni) egentligen velat säga nej. Hållit våra problem för oss själva, eftersom vi skämts för att prata om dem. Lärt oss leva med smärta och obehagskänslor. Inte fått rätt hjälp, eller någon alls, av vården. 

 

I Sverige har omkring 25 % av alla kvinnor herpes. 50 % har haft (eller kommer få) en urinvägsinfektion. De flesta kommer någon gång i livet få en svampinfektion. Med andra ord så har alla kvinnor (och personer med en yoni/vagina/fiffi/snippa/vulva/fitta) på ett eller annat vis underlivsbesvär.

 

Det låter kanske självklart att det borde finnas information och stöd på ett och samma ställe, men innan vi skapade Her Peace var det inte det. Vi kände oss ensamma och visste inte vart vi skulle vända oss med våra besvär och skamkänslor.

 

Vi saknade en plattform där vi kunde hitta korrekt information, coaching, tips och inspiration för hur vi kunde läka på mer naturlig väg. Som tog hänsyn till hela oss (body-mind-spirit) för vi hade börjat förstå att allt hänger ihop. 

 

Därför skapade vi Her Peace. En mötesplats online där vi kan dela våra erfarenheter, upplevelser och hopp med varandra.

 

Vi tycker att alla kvinnor (och personer med en yoni) är hjältar som har rätt att leva mer fria i våra (under)liv!

 

Peace for her. 

Elin-Nina-signatur.png
Om oss: Om
her-peace-nina.jpg

Jag heter Nina Wiger,

Och jag är så glad att du har hittat hit!

Efter att ha lidit av diverse hälso- och underlivsproblem större delen av mitt liv tog jag makten över min egen hälsa för 10 år sedan då min mamma blev diagnostiserad med bröstcancer, vilket även min mormor överlevt några år innan och har sedan dess gradvis gjort radikala förändringar i mitt liv- mind, body and spirit- vilket jag insåg att de alla hör ihop!

Jag har spenderat 19 år som inköpare och produktutvecklare på ett stort svenskt modeföretag vilket var otroligt givande och roligt och jag har fått se, uppleva och bo i hela världen men stressen tog över mitt liv, min kropp kollapsade och tack vare det hoppade jag på mindfullness och hälsotåget på allvar och har nu som 40 åring aldrig mått bättre.

Mina senaste 5 år spenderade jag i Los Angeles där jag bland annat utbildade mig till holistisk hälsocoach på IIN, jag blev  certifierad herbalist från the gaia school of healing samt the school of the sacred wild i Los Angeles och just nu studerar jag med Aviva Romm som är en av världens främsta läkare i naturmedicin inom kvinnohälsa.  

 

Jag är certifierad sound healer från the sound ceremony academy i Guatemala, jag har studerat breathwork med David Elliott samt är certifierad Amba yoga instruktör YTT 200 i Los Angeles.

Idag brinner jag för att jobba med kvinnor och alla med en yoni för hitta verktyg för att kunna må som bäst i både liv- och underliv.

 

Hälsocoaching, kvinnocirklar och ceremonier, samt breathwork är några av mina offerings.

Boka in mig för coaching.

See you, babe!

Nina-signatur.png
Om oss: Om
Grundare Elin tittar leendes in i kameran

Jag heter Elin Kerola,

Tack för att du (och din yoni) är här!

 

Jag älskar att jobba med kvinnor, vår hälsa och vårt välmående. Efter 10 år som inköpare i modebranschen jobbade jag i 4,5 år som innehållsansvarig för gravidappen Preglife. Att byta mode mot kvinnohälsa och femtech är det bästa beslut jag tagit!

 

Story of my life har varit återkommande urinvägsinfektioner, klåda och allmän obalans i underlivet. Som grädde på det berömda moset fick jag könsherpes för 9 år sedan och tänkte då att det var det absolut värsta som skulle kunna hända mig.

 

Men det visade sig att jag nådde min riktiga botten året efter, när jag separerade från mitt ex (som smittade mig) och jag insåg att mitt “perfekta liv” jag byggt upp inte fungerade så bra. Jag förstod att jag behövde göra annorlunda.

 

Fram till dess hade jag varit en prestationsprinsessa, trodde att mitt värde låg i vad jag presterade, sökte bekräftelse utifrån, hade sjukt höga krav på mig själv, ville vara perfekt, försökte kontrollera människor, var rädd för vad andra skulle tycka om mig, hade svårt för att be om hjälp och att acceptera mig själv precis som jag var.

 

Jag hade levt mitt liv helt och hållet i huvudet, styrt med tanken och viljans kraft. Visste inte alls hur jag skulle göra för att känna in kroppen, eller lyssna inåt (inte så konstigt att min yoni inte var helt nöjd, med andra ord).

Sedan dess har jag gått en massa kurser inom personlig utveckling och mindfulness, och min resa har tagit mig ner från huvudet till kroppen och hjärtat. Min yoni och jag har aldrig mått bättre!

 

Jag har utbildat mig till coach och hjälper nu mina klienter ta sig från tankesnurr, prestationsångest och självkritik till ökad självkärlek, acceptans och lugn inombords.


Jag brinner för att vi alla ska hitta de verktyg vi behöver för att må så bra vi bara kan i våra (under)liv!

Behöver du hjälp med att lyssna mindre på den kritiska rösten i huvudet och mer på den mjuka röst som kommer från hjärtat?

 

Boka in en session, I got you!

Elin-signatur.png

Disclaimer

Information som presenteras på Herpeace.com representerar endast informationstjänster. Ingen av informationen på denna webbplats bör betraktas som en medicinsk diagnos eller behandling då en sådan är unik från person till person.

Våra artiklar och e-böcker är baserade på våra egna åsikter och kunskaper som härrör från egen erfarenhet, internet, böcker samt våra privata källor. Hur våra tips och råd passar dig beror på dina individuella förutsättningar. Hör alltid efter med din läkare om du är osäker på något.

Kontakta oss

Vi strävar efter att se till att informationen på den här plattformen är korrekt och uppdaterad samtidigt som vi informerar om att vi inte tar något ansvar för olämplig användning av information på denna webbplats. 

Om du anser att informationen är felaktig, kontakta oss på info@herpeace.com för att uppdatera uppgifterna.

Vår bakgrund

Nina är utbildad holistisk hälsocoach och herbalist och utgår ifrån den naturmedicinska läran. 

Elin är utbildad coach och femtech entreprenör och har jobbat med kvinnohälsa de senaste 5 åren.

Vår vän Dr Åsa som är gynekolog på SÖS har kommenterat på den medicinska delen i våra texter.

Om oss: Om
bottom of page