top of page

Katarina: “Berättar för mer seriösa partners, inte one night stands”


Förtvivlad kvinna håller händerna för ansiktet

Jag fick herpes när jag var 25 år, vilket är över 10 år sen nu. Det har varit en jobbig resa men idag är jag i alla fall alltid ärlig med de killar jag går in i något mer seriöst med. Om det är ett one night stand (vilket inte händer så ofta längre) så brukar jag bara skydda mig med kondom och inte berätta, men ser självklart till att jag inte har ett utbrott.


Jag är inte längre rädd för att bli avvisad eller

sedd som äcklig, som när jag var yngre. Jag är ju den jag är och nu har jag herpes med mig i graven, så passar det inte är det inte rätt man för mig ändå! Take it or leave it!


Det går absolut att ha ett helt fantastiskt bra (sex)liv med könsherpes, jag lovar!


Vi frågade runt i olika kvinnoforum, bland vänner och bekanta om deras upplevelser om att berätta för en ny sexpartner om sin herpes. Vi älskar att höra “true stories” (som gör att vi känner oss mindre ensamma) och vill gärna ta del av just DIN upplevelse, för att också kunna dela så många olika upplevelser som möjligt. Maila oss på info@herpeace.com om du vill vara med och dela, anonym eller med ditt riktiga förnamn och ålder.


Känner du fortfarande att det känns jobbigt att behöva berätta för din partner att du har herpes? Vi hjälper dig. Boka in en session med oss så guidar vi dig i hur du kommunicerar rakt, ärligt och utan skam.
0 kommentarer

Liknande inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2 Post
bottom of page