top of page

Samira: "Berättade redan på Tinder att jag har herpes"


Två kvinnor i en säng håller varandra i handen och tittar ömt i ögonen.

När jag först blev singel efter att jag blev smittad med könsherpes så började jag helt enkelt experimentera med att berätta för potentiella sexpartners. Under en kort period testade jag att skriva det redan på Tinder när jag chattade med random kvinnor och män som jag ändå inte tänkte att det kommer bli något seriöst, en väldigt bra övning! De flesta tog det bra men några hörde aldrig av sig efter det.


Några få gånger hade jag sex utan att berätta

om min herpes innan och det kändes verkligen inte bra. På det viset lärde jag mig att jag faktiskt mår bättre i kropp och själ om jag berättar först, hur jobbigt det än kan kännas.


Nu har jag en partner som inte har herpes men inte heller bryr sig om att jag har det. Jag är försiktig och har inte sex om jag känner minsta lilla känning i snippan.


Vi frågade runt i olika kvinnoforum, bland vänner och bekanta om deras upplevelser om att berätta för en ny sexpartner om sin herpes. Vi älskar att höra “true stories” (som gör att vi känner oss mindre ensamma) och vill gärna ta del av just DIN upplevelse, för att också kunna dela så många olika upplevelser som möjligt. Maila oss på info@herpeace.com om du vill vara med och dela, anonym eller med ditt riktiga förnamn och ålder.


Känner du fortfarande att det känns jobbigt att behöva berätta för din partner att du har herpes? Vi hjälper dig. Boka in en session med oss så guidar vi dig i hur du kommunicerar rakt, ärligt och utan skam.
0 kommentarer

Liknande inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2 Post
bottom of page