top of page
adam-holm-klippa-norge (1).jpg

Love Like Nature - Retreat
Hjärtsund- Södermanland

Välkommen till en helg där du bjuds in till att utforska din kraft i samklang med naturen och andra medmänniskor. Att känna inre stabilitet i kontakt med omgivningen är en viktig del av att vara människa. Hur skulle ditt liv förändras om du stärkte den förmågan? Kom och utforska det tillsammans med oss.

Omsluten av den rogivande Sörmländska naturen erbjuds du en kombination av workshops, meditativ rörelse och äventyr. Du guidas genom en utforskning av ditt nervsystem, får med dig verktyg för självreglering och insikt i hur du kan implementera dessa kunskaper i din vardag för en tryggare, inre kärna. Vårt schema är noggrant utformat för att balansera aktivitet och vila, med möjligheter till både grupparbete och individuell reflektion. Du kommer att njuta av närvaron i naturen genom kortare vandringar, måltider utomhus vid elden och stunder av stillhet och reflektion. Ta chansen att ta emot personlig vägledning under raster och utforska dina egna djupare längtan och behov.

 

Kursledaren Adam Holm har en unik bakgrund som världsmästare i vindsurfing, äventyrare och nervsystemscoach. Genom sina resor och erfarenheter har han inte bara förkovrat sig i sportens värld, utan även lärt av och inspirerats av ursprungsbefolkningar i Syd- och Centralamerika. Efter att ha genomgått NARM Trauma Informed Professional-kursen, delar Adam nu generöst med sig av sin erfarenhet och kunskap. Genom filmvisningar, föreläsningar och gruppsessioner fokuserar han på nervsystemets reglering och erbjuder stöd för personlig tillväxt och välbefinnande, både individuellt och i grupp. Adam är dedikerad till att skapa en trygg och stöttande miljö där deltagarna kan utforska och växa på sin egen resa mot välmående.

Love Like Nature retreat startar på fredagseftermiddagen och håller på fram till söndag lunch.

Helgen innehåller:

🌿 Djup avkoppling och möjlighet till återhämtning, med stöd som anpassas efter dina behov och önskemål.

🍲 Näringsrik och kärleksfullt tillagad mat från vår kock, som inspirerar till välbefinnande från insidan och ut.

🧘‍♀️ Verktyg som hjälper dig att minska stress och skapar stabilitet i ditt nervsystem, vilket ger dig möjlighet att uppleva en djupare kontakt med dig själv och din omgivning.

🌳Naturens helande kraft direkt utanför dörren, med möjlighet till promenader, meditation eller bara att vara närvarande i dess närvaro.

🔥 Vedeldade bastu, som ger dig en stund av avkoppling och förnyelse för både kropp och själ.

 

För vem är denna helg?

För dig som längtar efter att uppleva djupare kontakt med dig själv, dina medmänniskor och naturen omkring dig. Inga förkunskaper eller tidigare erfarenheter krävs - vi välkomnar alla som är redo att utforska och fördjupa sin inre resa i en trygg och stödjande miljö.

Du lämnar med en djupare förståelse för dig själv, din kropp, ditt hjärta och din själ. Vi ser fram emot att välkomna dig till denna resa mot inre välmående och uppfyllande gemenskap.

Vart?

Natursköna Hjärtsund är en kursgård utanför Bettna som drivs av Elin Kerola. Gården ligger ca 1,5 h från Stockholm, mitt emellan Nyköping, Flen och Katrineholm. Smidigast tar du dig med bil, men bussar går till Bettna där vi kan ordna upphämtning.

Hoppas vi ses!

 

Adam med team

adam-holm-klippa-norge (1).jpg

Kommande evenemang

 • Love Like Nature - retreat 31 maj-2 juni
  Love Like Nature - retreat 31 maj-2 juni
  fre 31 maj
  Hjärtsund Kursgård
  31 maj 2024 17:00 – 02 juni 2024 12:00
  Hjärtsund Kursgård, NEDRE STORGÅRDEN, 642 97 Bettna, Sverige
  31 maj 2024 17:00 – 02 juni 2024 12:00
  Hjärtsund Kursgård, NEDRE STORGÅRDEN, 642 97 Bettna, Sverige
  Utforska din kraft i samklang med naturen. Via workshops, meditation och äventyr. Få verktyg för stresshantering och en djupare kontakt med dig själv och omgivningen - denna gång för 4500 kr - 50% rabatt! Ge dig själv en välbehövlig paus för att kunna återansluta till ditt mer autentiska jag.
adam-tayrona-berget.jpg

 Röster om Adam: 

Kajsa, 32, Entreprenör

”Kände mig trygg och väl omhändertagen hos Adam. Vill definitivt gå igen!”

Läs mer om Adam: 

Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
bottom of page