top of page
marea-wellness-YEjwA2TofhQ-unsplash.jpg

Mammas helg - Retreat
Hjärtsund - Södermanland

Hur tar du hand om dig som mamma? Hur hanterar du kraven från omvärlden - och dig själv?

 

Hur låter en helgretreat där återhämtning, paus och utandning går hand i hand med verktyg som reducerar stress och bygger stabilitet? Ofta har vi själva inte ens upplevt den kärlek och det stöd vi vill ge våra barn. Omötta egna behov ligger och skvalpar i systemet och gör oss trötta, sammanbitna och stressade. Det är dessa behov vi kommer ta oss tid att adressera.

 

Vi hittar sätt att kommunicera trygghet till vårt eget nervsystem. Det är i trygghet kroppen återhämtar sig och vi får tillgång till kreativitet och lust på livet.

Kursledaren Malin Haraldsson är fembarnsmamma, livskonstnär och utbildad inom Somatic Experiencing. Hon guidar med varsamhet utifrån vart du befinner dig och erbjuder det stöd du behöver för att vara mamma med ansvar för ditt barns grundtrygghet. Hennes erfarenhet och kunskap säger att när vi känner oss stressade eller kraftlösa handlar det inte om att vi är dåliga eller lata föräldrar, utan det är kroppens sätt att signalera fara och att egna behov finns. Om vi inte tillgodogör dessa behov kommer vi behöva köra över oss själva och fejka trygghet gentemot våra barn.

 

Malins inbjudan:
"Den största gåva vi kan ge våra barn är att ta hand om våra egna omötta behov!
Det kan både kännas ovant och kanske lite förbjudet, kanske inte det som samhället stödjer i stort, men om du vill vara med och vända den (för din hälsa) osunda trend nutiden bjuder så är ditt friska balanserade nervsystem det som gynnar alla. Vilket också är så mycket skönare!


Det som är skönt för oss är samtidigt bra för barnen, win-win! Kom och ta reda på vad just du behöver."

Mammas Helg retreat startar på fredagseftermiddagen och håller på till söndag lunch.

Helgen innehåller:

☽ Vila, återhämtning och stöd utifrån vart du befinner dig

☽ Lagad näringsrik mat av vår kock Hanna Modig

☽ Verktyg som reducerar stress och bygger stabilitet i ditt nervsystem

Naturen inpå knuten

Vedeldad bastu

Lite flärd och magi

För vem är denna helg? 

För dig med egna barn -eller bonusbarn- över 2 år. Inga förkunskaper eller tidigare erfarenheter krävs.

Vart?

Natursköna Hjärtsund är en kursgård utanför Bettna som drivs av Elin Kerola. Gården ligger ca 1,5 h från Stockholm, mitt emellan Nyköping, Flen och Katrineholm. Smidigast tar du dig med bil, men bussar går till Bettna där vi kan ordna upphämtning.

Varmt välkommen precis som du är,

Malin , Hanna & Elin

malin.jpeg
Inga kommande evenemang för tillfället
huum-IsDUT74YEp4-unsplash.jpg

 Röster om Malin: 

Angelica - 39 år

“Jag har fått tillgång till lekfullhet, att våga vara modig och genuin, och Malin har en värme och ett lugn, som man inte kan utbilda sig till, men som kommer utifrån erfarenhet, säkert för att hon har så många barn”

bottom of page