top of page

tis 12 okt.

|

Online-event

Snippsauna: Womb Wisdom

Ångnings-cirkel och ceremoni med Wildherbarista. Womb Wisdom handlar om att kunna tona in och lyssna på dig själv, försöka förstå, läsa av och hur du kan leva ett modernt liv med uråldrig kunskap integrerat.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Snippsauna: Womb Wisdom
Snippsauna: Womb Wisdom

Datum & tid

12 okt. 2021 20:00 – 22:00

Online-event

Om eventet:

Kvällens tema:  Womb Wisdom

Att lyssna på sin livmoder, sitt sköte, sin womb, yoni eller sin fitta är en styrka, en kraft, en födslorätt som vi alla kan hitta till. Med eller utan själva organet livmoder, oavsett kön eller identitet. Den här delen av oss kommunicerar med oss dagligen i form utav klåda, sveda, smärta, kramper, spänningar och vi lär oss från tidig ålder att köra över dessa tecken. Vi betalar ett högt pris när vi låter kroppens behov köras över av hjärnans viljekraft, som aldrig vill att vi ställer in, är "dåliga", inte klarar av, inte lyckas osv. 

Womb Wisdom handlar om att kunna tona in och lyssna på dig själv, försöka förstå, läsa av och hur du kan leva ett modernt liv med uråldrig kunskap integrerat.

Under hösten kommer vi en gång i månaden hålla Snippsauna-cirkel tillsammans med Rebecca Tiger, aka @wildherbarista, som satt den uråldiga traditionen av att ånga underlivet på kartan igen. Varje cirkel kommer ha ett specifikt tema så kika i vår kalender för att se vilka olika vi erbjuder.

Rebecca kommer hålla i en 2h lång workshop + ceremoni, där vi inleder med att hon presenterar kvällens tema Womb Healing och därefter erbjuds ni en chans att ställa era relaterade frågor. Kvällen avslutas med en cermoni där vi kommer ånga tillsammans, under guidning av Rebecca. 

För att det inte ska ta alltför lång tid att komma igång med ceremonin så ber vi er att förbereda:

 • En kastrull eller skål som kan ha minst 2 l vatten.
 • Örter om du vill ånga med det, annars går det bra med enbart vatten.
 • En stol/pall att ånga på eller en plats på golvet där du skapa bra möjligheter att huka eller en toalett där du får vara i fred.
 • En filt, en lång klänning/kjol eller kimono att ånga i.

Om du får din mens, är gravid eller har andra anledningar att inte ånga så kan du vara med på ceremonin ändå utan att du ångar aktivt.

Missa inte detta unika tillfälle med Wildherbarista- investera i dig själv och ditt (under)liv!

Vad är en Yonicirkel? En mötesplats för öppna samtal och gemenskap för alla med en yoni (vagina). Våra cirklar har ibland ett specifikt tema, ibland en gästföreläsare, ibland inget särskilt tema alls utan bara en möjlighet till samtal.

Där du får en chans att dela vad du går igenom för tillfället- om du vill! Eller så går det bra att bara lyssna och stötta de medsystrar i cirkeln som vill dela med sig.

Biljetter

 • Come exactly as you are💕

  350,00 kr
  Skatt: moms inkluderad+8,75 kr serviceavgift
  Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Vill du dela vårt event?

bottom of page