top of page

mån 21 juni

|

Online-event

Sisterhood cirkel (GRATIS)

Kvällens tema: Sommar och förväntningar

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Sisterhood cirkel (GRATIS)
Sisterhood cirkel (GRATIS)

Datum & tid

21 juni 2021 20:00 – 21:30

Online-event

Om eventet:

Kvällens tema: Sommar och förväntningar.

Vi firar in midsommarveckan med ett sommartema där vi kommer bland annat kommer prata om alla krav och förväntningar vi känner inför sommaren och hur vi bäst kan ta hand om vår kropp och vår själ när vi kliver in i semestertider (som ibland kommer med en väldans massa krav).

Vi kommer göra en  meditation och en andningsövning för att släppa på stress och ångest som många kanske känner inför sommaren.

Nina kommer prata om vilka örter som är fantastiska att dricka på sommaren för att hålla sig återfuktad och Elin kommer guida oss igenom några mindfulness och skrivövningar.

Vi kommer som vanligt ha en sharing circle för den som vill dela om vart ni är i livet just nu och det går bra att bara lyssna.

Bjud med dina favorityoni-systrar och logga in med oss!

Våra cirklar kommer ibland ha ett specifikt tema, ibland en gästföreläsare, ibland inget specifikt tema utan bara en möjlighet för samtal.

Där du får en chans att dela vad du går igenom för tillfället- om du vill! Eller så går det bra att bara lyssna och stötta de medsystrar i cirkeln som vill dela med sig.

Biljetter

  • Come exactly as you are💕

    0,00 kr

Totalt

0,00 kr

Vill du dela vårt event?

bottom of page